Smaken zaken 003.

Toen ik op het idee kwam om deze smaken zaken 003. te schrijven over vrouwen bedacht ik me drie keer eerlijk gezegd. Op Pinterest heb ik een bord (plaatjesverzameling) die 'pretty' heet. Waar ik naar mijn smaak selectief mooie vrouwen op heb verzameld. Vrouwen zijn gewoon mooier als mannen is mijn mening. En ik weet dat veel vrouwen die mening met mij delen.

Laten we eerlijk wezen, vrouwen besteden doorgaans ook iets meer aandacht aan hun uiterlijk. En buiten dat om vind ik het heel gezond van mezelf dat ik ook hier een smaak voor heb. Vandaar deze smaken zaken dit keer over vrouwen. Tja wat ook, in alle mensen zie ik iets moois alleen er zijn uitzonderingen.

Hieronder de verzameling waar ik het over had van Pinterest, maar dan weer gefilterd. Dit vind ik mooie vrouwen, zonder te overdrijven. 

En wat zou de muziekwereld saai zijn als vrouwen geen muziek konden maken. Warpaint is een band bestaande uit vier vrouwen. Stoer, alternatief en mooi. Mooi qua muziek bedoel ik dit keer. Mijn smaak weer he ... Ik heb op Soundcloud een afspeellijst van ze gemaakt. Op Soundcloud worden veel nieuwe artiesten ontdekt. Vaak doormiddel van covers. Dit zijn de originele Warpaint stemmen maar er zit soms een remix tussen. Des te leuker want die kom je op je Spotify niet tegen.