Filmpje van de maand augustus

Inspiratie is voor mij iets heel groots en dat vind je heel erg terug op mijn site. Maar creaties van anderen kunnen net als dat ze kunnen inspireren ook jouw en mijn ogen openen. Soms voel ik me even heel rot. Dan heb ik een paniekaanval of ben ik het gewoon even beu. Heeft iedereen wel is toch? Dan is er voor mij weinig fijner als een filmpje kijken die je ogen opent om door te gaan. Gewoon even kijken, luisteren en ademen. In mijn eentje. Meer niet.

Een goed voorbeeld van een dergelijk filmpje is dit filmpje van de maand. De titel 'Life Is Now' zegt eigenlijk alles al. Ik heb hem eerder op mijn oude blog aangeraden maar moest het nog een keer doen op deze nieuwe blogsite. Hij stelt me namelijk gerust, dat het leven puur is. En mooi. Daarbij vind ik het ook erg rustgevend om hem te bekijken.

Dit keer dus geen inspiratie maar een ogenopener. Voor mijn slechte momenten, of die van jou. Kijk maar snel. Oja, een koptelefoon of een goede geluidinstallatie gebruiken is een aanrader.