IMG_1490.jpg

Als je veilig bent opgegroeid in Nederland heb je eigenlijk al een voorrecht. Ik voel mij bevoorrecht, ik ben zo opgegroeid. Op een woonboerderijtje en op een zeilboot. Mijn ouders hebben mij zo vrij gelaten als ik zelf wou en daar heb ik door toch wel enige daadkracht goed gebruik van gemaakt.

Ik heb veel gesport, zowel in mijn tiener jaren als later op eigen voet. Denk aan sporten als mountainbiken, snowboarden, zeilen en duiken. Het leuke van mijn ouders is dat ze mij hier zelf voor op hebben laten draaien en heb deze activiteiten zodra ik kon grotendeels zelf betaald omdat ik hard werkte bij autobedrijven. Eerst als autopoetser en uiteindelijk, na wat leren en bergen beklimmen als junior product manager. 

Actief ben ik altijd geweest en altijd gebleven. Het heeft ook wel eens tegengezeten. In 2013 was ik nog vijf maanden opgenomen in een kliniek met veel psychoses. Ik heb daar een gevoeligheid voor. Verder geen narigheid, alleen dat. En dat is ook genoeg geweest om mij volledig om te laten keren.

Want door mijn opname ben ik echt van mensen gaan houden en heb ik mijn creativiteit terug gekregen. Eerst draaide alles om materialistische dingen. Nu om het verhaal van een ander. Mijn nieuwe ambitie, die ik in de kliniek kreeg om ervaringsdeskundige te worden is inmiddels zover. Ik heb een diploma gehaald op HBO niveau en ben nog nooit zo trots geweest op mezelf denk ik. Hier ga ik wat mee doen, met mensen. En niet te vergeten met creativiteit. 

Al heel wat jaartjes fotografeer ik en sinds een paar jaar maak ik weer kunst. En daar houd het niet mee op. Ik maak dingen van karton, bind mijn eigen boekjes en leer anderen graag de fijne kneepjes die ik mijzelf grotendeels aanleer. Ik noem mijzelf een outsider-kunstenaar, verhalen verteller, levensgenieter en blogger. 

Ik heb brede interesses en pak het graag gelijk goed aan. Vandaar ook deze totaal nieuwe blogsite. Dit was al heel lang een droom en ik hoop dat ik hier net zo creatief mee kan worden als met voorgaande sites. Ik ben nu 33, voel me 80 door mijn verhalen en ben als een 5 jarige als het gaat om mezelf bezig houden. En dat is ook waar deze site om draait.

Zou je meer willen weten over wat dan ook, vraag me er dan vooral naar! Voel je vrij om me te contacten. Ik ben ook bereid om in opdracht te werken of eventueel samen te werken. Hartstikke leuk! Gewoon even laten weten.